donderdag 20 juni 2013

Vakantie activiteiten in het atelier!

Het is alweer een tijdje geleden dat er een berichtje te lezen was op het blog. Dit heeft te maken met het afsluiten van het huidige hobby seizoen en de voorbereiding van het volgende. De laatste workshops vinden plaats en het atelier wordt langzaam opgeruimd en klaargemaakt voor de invasie kinderen die er misschien deze zomer weer komen knutselen in het atelier. De foto's van de laatste workshops komen er nog aan, maar ik wil nu graag iets vertellen over het project van deze zomer. 

Voor het derde jaar wordt het hele atelier beschikbaar gesteld voor kinderen. In de gemeente Sudwest Fryslan krijgen de kinderen uit lage inkomensgezinnen elke zomer een "vakantiepas". Met deze pas kunnen ze met korting of gratis leuke activiteiten doen door de hele gemeente. Ook bij WiWoBo. Deze zomer is er weer een kinder-knutsel-atelier waar kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen komen knutselen voor een klein bedrag. Vorig jaar was het een groot succes en misschien gebeurd dat dit jaar ook weer. De volgende activiteiten staan op het programma;

8 en 9 juli: Dier maken van Papier Maché
15 juli: Aquarium maken van papier
22 en 23 juli: Bloemenvaas maken van Papier Maché
29 juli: Bord beschilderen
5 augustus: Pen maken van wol
12 augustus: ThemaSchilderen

Tijdens de zomer zal ik iedereen die het blog volgt op de hoogte houden van de resultaten van de kinderen door elke week een kort berichtje met foto's te plaatsen. 

Mocht u zelf ook kinderen hebben die het leuk vinden om mee te doen, dan kan dat natuurlijk altijd. Het is dan wel verstandig om ze even op te geven. Daarvoor wil ik graag verwijzen naar de website. Daar staan alle gegevens die u nodig heeft.

Ik wens iedereen alvast een mooie en rustige zomer en hopelijk zien we elkaar snel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten