dinsdag 9 juli 2013

Vakantiepas/ Kinder-knutsel-atelier

Maandag 8 juli en dinsdag 9 juli was het begin van het Kinder-Knutsel-Atelier voor dit jaar. Ook deze zomer zijn er in het atelier leuke activiteiten voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Elke maandag en soms dinsdag gaan we hard aan het werk met het maken van allemaal leuke knutsels. Deze week stonden dieren van Papier maché op het programma. Deze keer een wat kleiner groepje, maar wat zijn de resultaten mooi geworden. Maandag hebben we eerst van Papier maché onze dieren gemaakt. Er zat wel een beetje verschil tussen de kinderen. De een maakte een olifant en de ander een lief konijntje. Even een paar foto's om te laten zien hoe hard er gewerkt wordt. Soms moesten we elkaar ook even helpen.









Dinsdag 9 juli was het tweede deel van de activiteit. De kinderen hebben hun dieren vandaag geschilderd. Omdat we gisteren voor iedereen een plaatje als voorbeeld hadden uitgeprint wisten we welke kleuren we nodig hadden. We ging daarom ook snel aan het werk. Hier een paar foto's om te laten zien wat er allemaal is gebeurd.





 


En dan natuurlijk de resultaten waar iedereen heel trots op kan zijn. Ik vond het erg gezellig dat deze dames langs zijn geweest. Een paar van de dames komen ook weer volgende week als we een aquarium gaan maken van papier.


 

Tot volgende week

Geen opmerkingen:

Een reactie posten